Elektrische producten

Melitta Epos 1024-01 Zilver

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Melitta Epos 1024-01 Zilver onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Melitta verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Melitta Epos 1024-01 Zilver.

Specificaties Melitta Epos 1024-01 Zilver

Merk

Melitta

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,25 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van Melitta Epos 1024-01 Zilver

Met de Melitta Epos 1024-01 Zilver geniet je van een heerlijke kop verse koffie, alsof je het met de hand zet. Deze koffiemachine is uitgerust met een geïntegreerde koffiemolen en een pour over systeem, waardoor je met slechts één druk op de knop een perfect kopje koffie zet. De wateruitloop van de Epos 1024-01 Zilver draait 360 graden, waardoor het lijkt alsof je de gemalen koffie met de hand bevochtigt. Je kunt zelf de maalgraad instellen en kiezen uit drie verschillende standen voor de sterkte van je koffie. Bovendien zorgt de voorzetstand ervoor dat de koffie de tijd krijgt voor de ideale blooming. Blooming is een proces waarbij de machine de gemalen koffie eerst een beetje nat maakt voordat het volledige water eroverheen wordt gegoten, wat resulteert in het lekkerste aroma. Met de Melitta Epos 1024-01 Zilver geniet je elke keer weer van een perfect kopje koffie. De machine combineert gemak en kwaliteit, waardoor je in een handomdraai kunt genieten van een heerlijk vers gezet kopje koffie. Bovendien is het zilveren design van de Epos 1024-01 een mooie toevoeging aan elke keuken. Waar wacht je nog op? Ontdek zelf de unieke smaakbeleving van de Melitta Epos 1024-01 Zilver!

Pluspunten
  • Met de koffiemolen die ingebouwd is, zet je koffie met versgemalen koffiebonen. Met de instelbare koffiesterkte kun je koffie zetten naar jouw persoonlijke smaak. Het waterreservoir, dat afneembaar is, kun je gemakkelijk onder de kraan bijvullen.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet op het door jou gewenste tijdstip voor je klaar.

Veelgestelde vragen over Melitta Epos 1024-01 Zilver

Melitta Epos 1024-01 Zilver is een Filterapparaat.

Melitta Epos 1024-01 Zilver is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Melitta Epos 1024-01 Zilver is 1,25 l.

Met Melitta Epos 1024-01 Zilver kun je 8 zetten per keer.

Melitta Epos 1024-01 Zilver is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat afgewerkt.