Elektrische producten

Krups EA819E Quattro Force

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA819E Quattro Force onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA819E Quattro Force.

Specificaties Krups EA819E Quattro Force

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups EA819E Quattro Force

Met de Krups EA819E Quattro Force geniet je met slechts één druk op de knop van een heerlijke kop koffie of cappuccino. Je kunt de machine eenvoudig bedienen via de handige druktoetsen en het duidelijke lcd-scherm. Hiermee kun je de sterkte en hoeveelheid van elk kopje koffie naar wens instellen. Je hebt de keuze uit drie verschillende sterktes en drie verschillende maalinstellingen. Hoe fijner de maling, hoe krachtiger de smaak van de koffie. Daarnaast kun je tot wel vier van je favoriete recepten opslaan, zodat je nog sneller kunt genieten van jouw perfecte kopje koffie. Het zetten van melkspecialiteiten is ook geen enkel probleem dankzij het handige melkreservoir. Na gebruik spoel je deze eenvoudig om, zodat je altijd kunt genieten van een hygiënische koffiebereiding. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over het onderhoud van de machine, want je krijgt automatisch een seintje wanneer deze een onderhoudsbeurt nodig heeft. De zetgroep van deze koffiemachine reinigt zichzelf met een handig automatisch programma, waardoor je altijd verzekerd bent van een optimale smaak en een langere levensduur van de machine. Met de Krups EA819E Quattro Force haal je een koffiemachine in huis die niet alleen zorgt voor heerlijke koffie, maar ook nog eens gemakkelijk te bedienen en onderhouden is. Begin elke dag met een perfect kopje koffie en.

Pluspunten
  • Maak met één druk op de knop een cappuccino of latte macchiato. Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstdisplay met een menu vol keuzeopties. Pas de sterkte en hoeveelheid aan om 4 koffierecepten op te slaan.

Minpunten
  • Zonder koffiemolenvakje is het niet gemakkelijk om een kopje cafeïnevrije koffie tussendoor te zetten. Het maakt met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Krups EA819E Quattro Force

Krups EA819E Quattro Force is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA819E Quattro Force is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA819E Quattro Force is 1,7 l.

Met Krups EA819E Quattro Force kun je 2 zetten per keer.

Krups EA819E Quattro Force is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.