Elektrische producten

Sage the Oracle Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Oracle Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Oracle Stainless Steel.

Specificaties Sage the Oracle Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,5 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Sage the Oracle Stainless Steel

De Sage the Oracle Stainless Steel is een revolutionaire koffiemachine die het zetten van koffie zo eenvoudig mogelijk maakt. Met zijn automatische maalfunctie maalt hij de koffiebonen precies op maat en doseert hij de juiste hoeveelheid koffie in de filterdrager. Door de gemalen koffie stevig aan te drukken, zorgt hij ervoor dat de smaken optimaal vrijkomen tijdens het zetten. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme machine stoomt ook automatisch melk op in het melkkannetje, waardoor de twee meest uitdagende stappen in het koffiezetproces volledig geautomatiseerd worden. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem kun je tegelijkertijd een heerlijke espresso bereiden en de melk opschuimen. Binnen een minuut ben je klaar en kun je direct genieten van een verse kop koffie. Met de flexibele shots-functie kun je kiezen tussen 1 of 2 shots espresso, of je kunt handmatig de hoeveelheid espresso bepalen die in je kopje terechtkomt. Daarnaast maak je met de One Touch Americano-functie eenvoudig een dubbele espresso, die vervolgens wordt aangelengd met heet water via de heetwateruitloop. Zo kun je altijd genieten van de perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je kunt eenvoudiger koffie zetten dan bij andere pistonmachines, omdat de machine automatisch koffie maalt, aanduwt en melk opschuimt. Met zijn eersteklas bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar verbrandt je koffie niet, waardoor deze goed smaakt.

Minpunten
  • Het toestel heeft geen aanraakscherm waarmee je eenvoudig door het menu bladert.

Veelgestelde vragen over Sage the Oracle Stainless Steel

Sage the Oracle Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Oracle Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Oracle Stainless Steel is 2,5 l.

Met Sage the Oracle Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Oracle Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.