Elektrische producten

Krups EA8150 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA8150 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA8150 Zwart.

Specificaties Krups EA8150 Zwart

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Krups EA8150 Zwart

De Krups EA8150 Zwart is een koffiezetapparaat dat jouw ochtendroutine naar een hoger niveau tilt. Met zijn handige tekstdisplay en drukknoppen is het gemakkelijk om de instellingen naar jouw voorkeur aan te passen. Het lcd-scherm biedt een overzichtelijke weergave van de verschillende opties, zoals de keuze uit 3 verschillende sterktes en de maalgraad van de koffiebonen. Met de mogelijkheid om jouw favoriete recept op te slaan, kun je altijd genieten van de perfecte kop koffie. Of je nu houdt van een intense espresso of een mildere koffie, met de Krups EA8150 Zwart ben jij de barista in huis. En voor de liefhebbers van een romige cappuccino is er het stoompijpje. Plaats een kannetje met melk onder de stoompijp en zie hoe het stoom de melk verwarmt en transformeert in heerlijk melkschuim. Naast zijn veelzijdigheid is dit koffiezetapparaat ook zeer onderhoudsvriendelijk. Je ontvangt automatisch een seintje wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. En met zijn compacte formaat neemt de Krups EA8150 Zwart weinig ruimte in beslag op jouw aanrecht. Geniet elke ochtend van een heerlijke kop koffie, bereid met gemak en precisie met de Krups EA8150 Zwart.

Pluspunten
  • Het apparaat begeleidt je tijdens het koffiezetten via het tekstdisplay met een menu met keuzeopties. Je kunt zelf de sterkte, hoeveelheid en maalgraad van je koffie aanpassen. Door het smalle formaat neemt het minder ruimte in beslag op je keukenblad dan andere volautomaten.

Minpunten
  • Je stoomt zelf melk op met de stoompijp, waardoor je minder snel en gemakkelijk een cappuccino maakt. Het produceert met 70,5 decibel veel meer geluid dan andere volautomatische koffiemachines.

Veelgestelde vragen over Krups EA8150 Zwart

Krups EA8150 Zwart is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA8150 Zwart is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA8150 Zwart is 1,7 l.

Met Krups EA8150 Zwart kun je 2 zetten per keer.

Krups EA8150 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.