Elektrische producten

JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA GIGA 10 Diamond Black (EA).

Specificaties JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,6 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

De JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is de ultieme volautomatische koffiemachine van JURA, met maar liefst 27 verschillende koffiespecialiteiten en 2 bonenmalers. Wat deze machine echt bijzonder maakt, is dat je kunt kiezen uit 2 verschillende soorten koffiebonen, die elk apart worden gemalen door de bonenmalers. Dit zorgt voor een unieke smaakervaring bij elke kop koffie die je zet. Naast de traditionele warme koffievarianten, biedt de JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) ook de mogelijkheid om koude koffiespecialiteiten te bereiden. Met behulp van het Cold Extraction Process kan deze machine zelfs een heerlijke cold brew zetten. Hierbij wordt koud water over de versgemalen koffie geperst, waardoor je kunt genieten van een verfrissende en smaakvolle ijskoffie. Wat deze koffiemachine nog specialer maakt, is de mogelijkheid om de koffie volledig aan te passen aan jouw persoonlijke smaak. De slimme bonenmaler past de maalgraad automatisch aan voor elke koffiespecialiteit, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte kop koffie. Met het panorama touchscreen heb je een duidelijk overzicht van alle beschikbare koffies, en je kunt de machine zelfs bedienen via de handige app met Wifi Connect. Als officiële JURA dealer biedt Coolblue maar liefst 25 maanden garantie op deze koffiemachine. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie.

Pluspunten
  • Met de dubbele bonenmalers kun je afwisselen tussen 2 verschillende koffiesmaken. Je kunt ook ijskoffie zetten, zoals een cold brew, dankzij het Cold Extraction Process. De slimme bonenmaler herkent de door jou gekozen koffiespecialiteit en past snel de maalgraad daarop aan.

Minpunten
  • You do not order 2 milk specialties at the same time.

Veelgestelde vragen over JURA GIGA 10 Diamond Black (EA)

JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is 2,6 l.

Met JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA GIGA 10 Diamond Black (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.