Elektrische producten

Sage the Barista Touch Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Touch Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Touch Stainless Steel.

Specificaties Sage the Barista Touch Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Touch Stainless Steel

De Sage the Barista Touch Stainless Steel maakt het zetten van de perfecte espresso of cappuccino wel heel gemakkelijk. Je kunt nu genieten van jouw favoriete koffiespecialiteiten met slechts een paar tikken op het overzichtelijke touchscreen display. Of je nu zin hebt in een romige latte macchiato of een heerlijke cappuccino, met deze espressomachine is het allemaal mogelijk. Met de ingebouwde bonenmaler hoef je je geen zorgen te maken over de dosering van de koffie. Deze machine doseert automatisch de juiste hoeveelheid koffie voor jouw kopje. Bovendien stelt de machine zelf de temperatuur en dikte van het melkschuim af, zodat je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie. De Sage the Barista Touch Stainless Steel is niet alleen snel, maar ook efficiënt. In slechts 3 seconden is de espressomachine opgewarmd en klaar voor gebruik. Tijdens het zetten van de koffie zorgt de ingebouwde PID temperatuurregelaar ervoor dat de zettemperatuur constant blijft. Hierdoor kun je altijd rekenen op een kopje koffie dat niet verbrand is en heerlijk van smaak is. Met de Sage the Barista Touch Stainless Steel wordt het zetten van de perfecte kop koffie een feestje. Geniet elke ochtend van een heerlijke espresso of verwen jezelf met een romige cappuccino. Deze espressomachine maakt het allemaal mogelijk.

Pluspunten
  • Via het aanraakscherm pas je de koffiespecialiteiten precies aan naar jouw wens. Het opschuimen van melk is gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Met de automatische maling en dosering maalt de espressomachine precies genoeg koffie voor jouw kopje.

Minpunten
  • Je drukt zelf de gemalen koffie aan in de filterdrager.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Stainless Steel

Sage the Barista Touch Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Barista Touch Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Touch Stainless Steel is 2 l.

Met Sage the Barista Touch Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Touch Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.