Elektrische producten

JURA J8 Midnight Silver (EA)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA J8 Midnight Silver (EA) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA J8 Midnight Silver (EA).

Specificaties JURA J8 Midnight Silver (EA)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat

Omschrijving van JURA J8 Midnight Silver (EA)

Met de JURA J8 Midnight Silver (EA) kan je nu je favoriete drankjes uit de koffiebar gewoon thuis maken. Deze premium koffiemachine heeft een unieke Sweet Foam functie waarmee je gemakkelijk een heerlijke zoete latte macchiato maakt. Met slechts één druk op de knop mengt de machine de siroop door het melkschuim heen, voor een perfecte smaakbalans. De JURA J8 Midnight Silver (EA) biedt maar liefst 23 verschillende koffiespecialiteiten om uit te kiezen. Bovendien kan je ook genieten van 2 soorten melkschuim en 2 verschillende theesoorten. Deze machine is slim genoeg om automatisch te herkennen welk type kopje je onder de uitloop plaatst, en past de selectie op het display hierop aan. Dit betekent dat als je een klein kopje gebruikt, je allerlei espresso varianten te zien krijgt. Koffiezetten was nog nooit zo eenvoudig! Met de JURA J8 Midnight Silver (EA) kan je altijd rekenen op een uitstekende kwaliteit koffie. De geavanceerde koffiemolen zorgt ervoor dat de koffiebonen altijd op de juiste maalgraad worden gemalen, wat resulteert in een gelijkmatig eindresultaat en maximale smaak. Bovendien kan je bij Coolblue, een geautoriseerde JURA dealer, rekenen op 25 maanden garantie op je koffiemachine. Mocht er iets misgaan, dan zorgt JURA voor reparatie of vervanging van onderdelen of het hele apparaat. Met de J.

Pluspunten
  • Je kunt ook zoete melkspecialiteiten maken dankzij het vakje waarin je een siroop doet. Je kunt kiezen uit 23 koffiespecialiteiten en zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur aanpassen. Met JURA Wifi Connect, die wordt meegeleverd, kun je de koffiemachine bedienen vanaf een afstand met een tablet of smartphone.

Minpunten
  • Je zet twee melkspecialiteiten niet tegelijkertijd.

Veelgestelde vragen over JURA J8 Midnight Silver (EA)

JURA J8 Midnight Silver (EA) is een Volautomatische espressomachine.

JURA J8 Midnight Silver (EA) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA J8 Midnight Silver (EA) is 1,9 l.

Met JURA J8 Midnight Silver (EA) kun je 2 zetten per keer.

JURA J8 Midnight Silver (EA) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat afgewerkt.