Elektrische producten

Bosch TKA6A683

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Bosch TKA6A683 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Bosch verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Bosch TKA6A683.

Specificaties Bosch TKA6A683

Merk

Bosch

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

8

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Bosch TKA6A683

Met de Bosch TKA6A683 kun je het aroma van je koffie aanpassen aan jouw persoonlijke smaak door simpelweg op de aroma-plus knop te drukken. Je kunt de koffie direct in de meegeleverde roestvrijstalen thermoskan laten druppelen, waardoor je koffie lekker lang warm blijft en je na 20 minuten zelfs nog een tweede kopje kunt inschenken. Het waterreservoir van deze koffiemachine is afneembaar, wat betekent dat je het eenvoudig onder de kraan kunt bijvullen. Bovendien zorgt de ingebouwde druppelstop ervoor dat er geen druppels achterblijven zodra je de kan weghaalt. Naast deze handige functies beschikt dit filterapparaat ook over een ontkalkingsprogramma, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over kalkaanslag. Het apparaat geeft zelfs een melding wanneer het tijd is voor een reinigingsbeurt. Dit zorgt ervoor dat je koffie altijd van de hoogste kwaliteit blijft en je optimaal kunt genieten van je kopje koffie. De Bosch TKA6A683 is niet alleen een functionele koffiemachine, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je keuken. Met zijn strakke design en hoogwaardige afwerking is deze koffiemachine een echte eyecatcher. Geniet elke ochtend van heerlijke koffie, precies zoals jij het lekker vindt, met de Bosch TKA6A683.

Pluspunten
  • De metalen behuizing is sterker dan een plastic behuizing. Met de instelbare koffiesterkte zet je een pot koffie naar jouw persoonlijke smaak. De druppelstop voorkomt dat er druppels na blijven druppelen wanneer je de kan onder het apparaat vandaan haalt.

Minpunten
  • Als er geen timer is, staat de koffie niet voor je klaar op het tijdstip dat je wilt.

Veelgestelde vragen over Bosch TKA6A683

Bosch TKA6A683 is een Filterapparaat.

Bosch TKA6A683 is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Bosch TKA6A683 is 1 l.

Met Bosch TKA6A683 kun je 8 zetten per keer.

Bosch TKA6A683 is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.