Elektrische producten

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Saeco verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Saeco Xelsis Suprema SM8889/00.

Specificaties Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Merk

Saeco

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Met de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 heb jij de ultieme controle over jouw koffie-ervaring. Het grote kleuren touchscreen van 7,8 inch maakt het bedienen van deze machine een fluitje van een cent. Met keuze uit maar liefst 22 verschillende koffievarianten vind je altijd de perfecte smaak. Dankzij de nauwkeurige interactie met het touchscreen kun je instructievideo's bekijken en je eigen koffiesamenstellingen maken. Begin met het selecteren van jouw favoriete koffiebonen en pas vervolgens de instellingen aan naar jouw persoonlijke voorkeur. Op deze manier kun je de meest heerlijke smaken en aroma's uit de koffiebonen halen. Bepaal zelf de sterkte, hoeveelheid, temperatuur en volgorde van je koffie en melk, zodat elke kop koffie volledig aan jouw wensen voldoet. Met de Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 kun je zelfs je eigen recepten opslaan onder één van de 8 gebruikersprofielen. Het ingebouwde WiFi-systeem zorgt ervoor dat de machine jouw voorkeuren bijhoudt en je inspiratie en aanbevelingen geeft. Bovendien worden er regelmatig updates uitgevoerd, zodat je altijd kunt genieten van de nieuwste functies en verbeteringen. Kortom, met deze geavanceerde koffiemachine haal je de ultieme koffie-ervaring in huis.

Pluspunten
  • Met het grote kleurentouchscreen bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzeopties. Je selecteert het type en de branding van de koffiebonen waarop de machine de maalinstelling aanpast. Met slechts één druk op de knop maak je niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes voor te verwarmen.

Veelgestelde vragen over Saeco Xelsis Suprema SM8889/00

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 is een Volautomatische espressomachine.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 is 1,7 l.

Met Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 kun je 2 zetten per keer.

Saeco Xelsis Suprema SM8889/00 is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.