Elektrische producten

Domo DO725K Pro Grijs

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Domo DO725K Pro Grijs onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Domo verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Domo DO725K Pro Grijs.

Specificaties Domo DO725K Pro Grijs

Merk

Domo

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,7 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Domo DO725K Pro Grijs

Met de Domo DO725K Pro Grijs neem jij de volledige controle over het zetten van je huisgemaakte koffie. Je begint met het malen van de koffiebonen, die je eenvoudig kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeur dankzij de 15 verschillende maalstanden. Zo bepaal jij zelf de sterkte en doorlooptijd van je espresso. Gelukkig helpt de machine je met de automatische maling en dosering van de koffie, waardoor je altijd kunt genieten van een perfecte kop koffie. Naast een heerlijke espresso kun je ook een lungo of kopje thee zetten met deze veelzijdige machine. Dankzij de mogelijkheid om 1 of 2 kopjes tegelijkertijd te zetten, kun je ook gemakkelijk je partner of vrienden trakteren op een heerlijke koffie. En als je zin hebt in een romige cappuccino, kun je eenvoudig melk opschuimen in een melkkannetje. Met het ruime afneembare waterreservoir van maar liefst 2,7 liter kun je bovendien moeiteloos grote hoeveelheden koffie achter elkaar zetten. De Domo DO725K Pro Grijs is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens heel handig. Het apparaat geeft namelijk een seintje wanneer het water- of bonenreservoir leeg is, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Daarnaast herinnert de machine je er ook aan wanneer het tijd is om te ontkalken, zodat je altijd kunt blijven genieten van de beste koffie.

Pluspunten
  • De espressomachine maalt en doseert automatisch precies genoeg koffie voor jouw kopje. Door middel van de ingebouwde manometer zie je met welke druk je een espresso zet, zodat je jouw bereiding hierop aanpast. Met het grote waterreservoir van 2,7 liter kun je meerdere koppen koffie achter elkaar zetten.

Minpunten
  • Zonder een melkkan kun je geen melk opschuimen, je moet deze los kopen.

Veelgestelde vragen over Domo DO725K Pro Grijs

Domo DO725K Pro Grijs is een Pistonmachine.

Domo DO725K Pro Grijs is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Domo DO725K Pro Grijs is 2,7 l.

Met Domo DO725K Pro Grijs kun je 2 zetten per keer.

Domo DO725K Pro Grijs is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.