Elektrische producten

Krups EA894T Evidence Plus

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups EA894T Evidence Plus onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups EA894T Evidence Plus.

Specificaties Krups EA894T Evidence Plus

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups EA894T Evidence Plus

De Krups EA894T Evidence Plus is een geavanceerde koffiemachine met een modern touchscreen kleurendisplay en een prachtige roestvrijstalen afwerking. Deze machine stelt je in staat om tegelijkertijd 2 heerlijke espresso's of 2 smaakvolle cappuccino's te zetten, ideaal wanneer je vrienden of familie op bezoek hebt. Met deze machine heb je de keuze uit verschillende koffiespecialiteiten, zoals een klassieke espresso, een krachtige doppio en een verfrissende americano. Bovendien kun je elke specialiteit volledig naar jouw smaak aanpassen door de temperatuur, de sterkte en de hoeveelheid koffie in te stellen. Je kunt zelfs jouw favoriete recepten gemakkelijk opslaan, zodat je ze voortaan met slechts één druk op de knop kunt bereiden. En als je 's ochtends behoefte hebt aan een extra sterke cappuccino, dan kun je gebruik maken van de handige optie voor een extra shot espresso. Met de Krups EA894T Evidence Plus geniet je elke dag van een perfecte kop koffie, precies zoals jij het wilt.

Pluspunten
  • Je maakt niet alleen 2 espresso's, maar ook 2 melkspecialiteiten met één druk op de knop. Op het kleurendisplay kies je uit 10 verschillende koffierecepten die je precies naar jouw smaak aanpast. De zetgroep reinig je eenvoudig met het automatische programma en spoel je niet af zoals bij andere volautomaten.

Minpunten
  • Hij bezit geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder een vakje voor gemalen koffie is het lastig om even snel een kopje cafeïnevrije koffie te zetten.

Veelgestelde vragen over Krups EA894T Evidence Plus

Krups EA894T Evidence Plus is een Volautomatische espressomachine.

Krups EA894T Evidence Plus is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups EA894T Evidence Plus is 2,3 l.

Met Krups EA894T Evidence Plus kun je 2 zetten per keer.

Krups EA894T Evidence Plus is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.