Elektrische producten

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen.

Specificaties SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen

Met de SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen haal je een prachtige combinatie van een pistonmachine en bonenmaler in huis, waarmee je elke keer weer geniet van verse koffie. De bonenmaler maalt de koffiebonen met maar liefst 450 rotaties per minuut. Met de keuze uit 30 verschillende standen bepaal je zelf de gewenste grofheid van de gemalen koffie en hoeveel kopjes je wilt zetten. Vul de pistonmachine met de versgemalen koffie en stel zelf de temperatuur van de espresso in. Door de watertemperatuur naar wens aan te passen, voorkom je dat de koffie verbrandt en geniet je van de meest heerlijke aroma's. Bovendien kun je de espresso afmaken met een perfecte schuimlaag dankzij de stoompijp. En als de machine toe is aan een ontkalkingsbeurt, krijg je daar vanzelf een melding van. Dit is erg handig, want zo hoef je zelf niet bij te houden wanneer het tijd is voor onderhoud. Houd er wel rekening mee dat het even tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine heerlijke koffie zet. Dit vereist wat meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine.

Pluspunten
 • 1

  .

  Je maalt koffiebonen fijn in 30 verschillende maalstanden met de koffiemolen die wordt meegeleverd. 2

  .

  Je past de warmte van een espresso aan naar jouw smaak door middel van de instelbare watertemperatuur. 3

  .

  Je kop koffie blijft langer warm op de warmhoudplaat.

Minpunten
 • Deze koffiemolen heeft een behoorlijk groot formaat.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen is een Pistonmachine.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen is 1 l.

Met SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF01PBEU Pastelblauw + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.