Elektrische producten

SMEG EGF03BLEU Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG EGF03BLEU Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG EGF03BLEU Zwart.

Specificaties SMEG EGF03BLEU Zwart

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG EGF03BLEU Zwart

Met de SMEG EGF03BLEU Zwart haal je niet zomaar een koffiemachine in huis, maar een compleet koffiezetapparaat met een ingebouwde koffiemolen. Met deze machine maal je zelf je favoriete koffiebonen fijn, waardoor je altijd geniet van de meest verse en aromatische koffie. Bij de aanschaf van de SMEG EGF03BLEU Zwart ontvang je niet alleen de koffiemachine, maar ook een tamper en melkkan. Hiermee kun je direct aan de slag met het zetten van heerlijke espresso's, cappuccino's en latte macchiato's. Wat deze koffiemachine extra bijzonder maakt, is het dubbele verwarmingssysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat de koffie en melk apart worden verwarmd, waardoor je tegelijkertijd een perfecte espresso kunt zetten en melk kunt opschuimen. Met de ingebouwde manometer kun je bovendien precies zien met hoeveel druk je een espresso zet. Deze druk kun je eenvoudig aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur, zodat je altijd een espresso zet die helemaal voldoet aan jouw smaak. Het gebruik van een pistonmachine vergt wel wat oefening en geduld. Het kost tijd om te leren hoe je de beste koffie zet met deze machine. Maar met de SMEG EGF03BLEU Zwart heb je alles in huis om jouw koffiebereiding te perfectioneren. Je kunt zelf de maalgraad, temperatuur, hoeveelheid en pre-infusie profiel bepalen, waardoor je.

Pluspunten
  • Met de bijgevoegde koffiemolen kun je koffie zetten met versgemalen koffiebonen. Dankzij het dubbele verwarmingssysteem kun je snel een cappuccino maken met de juiste temperatuur voor koffie en melk. Met behulp van de ingebouwde manometer kun je zien met welke druk je een espresso zet, zodat je je bereiding kunt aanpassen.

Minpunten
  • Het apparaat begeleidt je niet door een menu met keuzeopties tijdens het koffiezetten als er geen display aanwezig is.

Veelgestelde vragen over SMEG EGF03BLEU Zwart

SMEG EGF03BLEU Zwart is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG EGF03BLEU Zwart is 2,4 l.

Met SMEG EGF03BLEU Zwart kun je 2 zetten per keer.

SMEG EGF03BLEU Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.