Elektrische producten

JURA D4 Piano Black

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA D4 Piano Black onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA D4 Piano Black.

Specificaties JURA D4 Piano Black

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA D4 Piano Black

De JURA D4 Piano Black is de perfecte koffiemachine voor liefhebbers van zwarte koffie. Met deze machine kun je gemakkelijk een heerlijke espresso of koffie zetten voor 1 of 2 personen. De bediening is eenvoudig dankzij de handige drukknoppen. De geavanceerde koffiemolen maalt de bonen precies op de juiste maalgraad voor elke bereiding. Met de unieke P.E.P. zetmethode stroomt het water langzaam door de koffie, waardoor je espresso nog meer smaak en aroma krijgt. Naast het zetten van koffie kun je met de JURA D4 ook in een handomdraai heet water zetten voor een kopje thee. Het onderhoud van deze machine is zeer eenvoudig en kost minder tijd dan bij andere volautomatische koffiemachines. Door op tijd het waterfilter te vervangen, is ontkalken niet meer nodig. Bovendien kun je met het automatische reinigingsprogramma de zetgroep eens per kwartaal reinigen. Als geautoriseerde JURA dealer biedt Coolblue 25 maanden garantie op deze koffiemachine. JURA staat bekend om de uitstekende kwaliteit en duurzaamheid van hun producten, dus je kunt rekenen op weinig onderhoud en een zeer goede stevigheid. Met de JURA D4 Piano Black geniet je elke dag van de perfecte zwarte koffie, met het gemak en de betrouwbaarheid die je van JURA gewend bent.

Pluspunten
  • Een espresso heeft een rijker aroma dankzij de P.E.P

    .

    zetmethode, waarbij het water langzamer door de koffie stroomt. Kies uit 2 koffiespecialiteiten waarvan je de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Het onderhoud vergt minder moeite in vergelijking met andere volautomatische espressomachines.

Minpunten
  • Deze koffiemachine maakt geen melkspecialiteiten. Zonder display biedt het apparaat geen begeleiding bij het selecteren van opties tijdens het koffiezetten.

Veelgestelde vragen over JURA D4 Piano Black

JURA D4 Piano Black is een Volautomatische espressomachine.

JURA D4 Piano Black is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA D4 Piano Black is 2 l.

Met JURA D4 Piano Black kun je 2 zetten per keer.

JURA D4 Piano Black is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.