Elektrische producten

Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen.

Specificaties Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen

Met de Sage The Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen heb je alles wat je nodig hebt om de perfecte kop koffie te zetten. Deze gebruiksvriendelijke machine maalt de koffiebonen rechtstreeks in de filterdrager, zodat je direct aan de slag kunt. De bonenmaler heeft maar liefst 60 maalstanden, zodat je de perfecte maalstand kunt kiezen voor jouw favoriete koffie. Het handige display laat je niet alleen de maaltijd, maalstand en het aantal gemalen porties zien, maar ook welke grofheid geschikt is voor welk type koffie. Zo zet je altijd een kop koffie met de juiste maalstand. De Bambino Plus is niet alleen snel, maar ook veelzijdig. Het apparaat warmt binnen 3 seconden op en is klaar om 1 of 2 koppen koffie tegelijkertijd te zetten. Wil je een heerlijke cappuccino of latte macchiato? Geen probleem! Zet gewoon een kannetje met melk onder de stoompijp en de automatische stoompijp schuimt de melk direct op. Zo geniet je keer op keer van een perfecte melkschuimlaag. Bij het gebruik van de Bambino Plus is het belangrijk om te weten dat het wat tijd en geduld kost om de kunst van het koffiezetten onder de knie te krijgen. Het zetten van smaakvolle koffie vereist wat oefening en is iets minder eenvoudig dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met de Bambino Plus en de bijgeleverde koffiemolen heb je alle tools in.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen maal je koffiebonen fijn in 60 verschillende maalstanden. Het opschuimen van melk gaat gemakkelijker dan bij andere pistonmachines, omdat de stoompijp dit volledig automatisch doet. Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar brandt je koffie niet, waardoor het goed smaakt.

Minpunten
  • De koffiemolen neemt veel ruimte in beslag op jouw aanrecht vanwege het grote formaat.

Veelgestelde vragen over Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen

Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen is een Pistonmachine.

Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen is 1,9 l.

Met Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

Sage the Bambino Plus Stainless Steel + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.