Elektrische producten

Sage the Barista Pro Damson Blue

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Pro Damson Blue onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Pro Damson Blue.

Specificaties Sage the Barista Pro Damson Blue

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Metaal

Afwerking

Omschrijving van Sage the Barista Pro Damson Blue

De Sage the Barista Pro Damson Blue is een veelzijdige espressomachine die is uitgerust met een handige ingebouwde bonenmaler. Met de automatische maling en dosering van de koffiebonen ben je verzekerd van precies de juiste hoeveelheid koffie in de filterdrager voor het zetten van een heerlijke espresso of lungo. En wanneer je bezoek hebt, kun je zelfs twee kopjes koffie tegelijk zetten. Wat deze espressomachine echt onderscheidt, is de nauwkeurige PID temperatuurmeter, die ervoor zorgt dat de koffie nooit verbrandt. Dankzij deze temperatuurmeter geniet je altijd van een constante zettemperatuur, wat resulteert in een perfecte kop koffie. Met behulp van het gebruiksvriendelijke display en de handige bedieningsknoppen kun je deze espressomachine eenvoudig naar jouw wensen instellen. Voel je als een echte barista terwijl je melk opschuimt met de krachtige stoompijp. De hoeveelheid melkschuim bepaal je helemaal zelf, waardoor je telkens weer kunt experimenteren met verschillende koffierecepten. Controleer eenvoudig de temperatuur van de melk met de buitenkant van het roestvrijstalen melkkannetje en schenk het vervolgens in jouw favoriete kopje. Houd er rekening mee dat het even tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine heerlijke koffie kunt zetten. Deze machine vereist wat meer vaardigheid dan een volautomatische espress.

Pluspunten
  • Dankzij de ingebouwde temperatuurregelaar brandt je koffie niet aan en smaakt hij goed. De espressomachine maalt automatisch en doseert precies genoeg koffie voor je kopje. Vanwege de uitstekende bouwkwaliteit heeft hij een langere levensduur dan andere pistonmachines.

Minpunten
  • Het apparaat beschikt niet over een touchscreen display waarmee je eenvoudig door het menu kunt navigeren.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Pro Damson Blue

Sage the Barista Pro Damson Blue is een Pistonmachine.

Sage the Barista Pro Damson Blue is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Pro Damson Blue is 1,9 l.

Met Sage the Barista Pro Damson Blue kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Pro Damson Blue is hoofdzakelijk gemaakt van Metaal. Daarnaast is het afgewerkt.