Elektrische producten

Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Sage verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel.

Specificaties Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel

Merk

Sage

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel

De Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel is een geweldige keuze voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit. Met dit apparaat zet je eenvoudig een heerlijke espresso naar jouw smaak. Het intuïtieve touchscreen display stelt je in staat om jouw favoriete koffiespecialiteit te kiezen, of het nu een espresso, cappuccino of latte macchiato is. De bonenmaler van de Barista Touch Impress maalt de koffiebonen op maar liefst 30 verschillende maalstanden. Hierdoor heb je volledige controle over de fijnheid van de maling, wat resulteert in een perfecte extractie van de smaken. Dankzij de ingebouwde tamper wordt de gemalen koffiekaarsrecht aangedrukt, waardoor je altijd een gelijkmatige extractie krijgt. Deze pistonmachine werkt volgens een uniek proces, waarbij de koffie eerst wordt bevochtigd en vervolgens onder hoge druk wordt gezet. Dit garandeert een overheerlijke smaak en aroma in elke kop koffie die je zet. Als je zin hebt in een melkspecialiteit, hoef je alleen maar de automatische stoompijp te gebruiken. Je kunt zelf de gewenste temperatuur en dikte van het melkschuim instellen, terwijl de machine de rest voor je doet. Met een opwarmtijd van slechts 3 seconden is de Barista Touch Impress klaar voor gebruik wanneer jij dat bent. Bovendien is dit apparaat gemaakt van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een duurzame en bet.

Pluspunten
  • Via het aanraakscherm pas je de koffiespecialiteiten precies aan naar jouw wens. Met de ingebouwde tamper duw je de gemalen koffie recht aan voor een gelijkmatig resultaat. Bij andere pistonmachines schuim je melk minder gemakkelijk op, omdat de stoompijp dit niet volledig automatisch doet.

Minpunten
  • Met één verwarmingssysteem kun je niet tegelijkertijd een espresso zetten en melk opschuimen.

Veelgestelde vragen over Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel

Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel is een Pistonmachine.

Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel is 2 l.

Met Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel kun je 2 zetten per keer.

Sage the Barista Touch Impress Brushed Stainless Steel is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.