Elektrische producten

SMEG DCF02RDEU Rood

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG DCF02RDEU Rood onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG DCF02RDEU Rood.

Specificaties SMEG DCF02RDEU Rood

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Filterapparaat

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

10

Materiaal

Kunststof, Metaal

Afwerking

Glanzend

Omschrijving van SMEG DCF02RDEU Rood

De SMEG DCF02RDEU Rood is niet alleen een koffiezetapparaat, maar ook een ware blikvanger in jouw keuken. Met zijn retro jaren '50 uitstraling voegt hij een vleugje nostalgie toe aan jouw keukenblok. Maar dit apparaat is niet alleen mooi om naar te kijken, het is ook nog eens ontzettend praktisch. Met slechts 4 knoppen en een hendel voor het instellen van de tijd, is de SMEG DCF02RDEU Rood zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt zelf de koffiesterkte en het volume instellen, zodat je altijd de perfecte kop koffie kunt zetten. En met een capaciteit van 10 koppen per zetbeurt, kun je zelfs je vrienden en familie trakteren op een heerlijke warme kop koffie. Dankzij de handige glazen kan en het waterreservoir kun je eenvoudig zien hoeveel water je moet toevoegen. En zodra je de gevulde kan uit het apparaat haalt, zorgt de automatische druppelstop ervoor dat er geen koffie op het aanrecht wordt gemorst. En alsof dat nog niet genoeg is, houdt de warmhoudplaat jouw koffie ook nog eens 40 minuten lang warm. Na deze tijd schakelt de machine automatisch uit, waardoor je energie bespaart. Met de SMEG DCF02RDEU Rood geniet je niet alleen van heerlijke koffie, maar ook van een stijlvolle toevoeging aan je keuken.

Pluspunten
  • Met de instelbare koffiesterkte maak je koffie naar jouw persoonlijke smaak. Met het waterreservoir met kopsaanduiding bepaal je eenvoudig voor hoeveel personen je koffie zet. Het warmhoudrooster houdt de koffie gedurende 40 minuten op temperatuur.

Minpunten
  • Je kunt het waterreservoir niet uitnemen, waardoor je het minder eenvoudig kunt bijvullen.

Veelgestelde vragen over SMEG DCF02RDEU Rood

SMEG DCF02RDEU Rood is een Filterapparaat.

SMEG DCF02RDEU Rood is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG DCF02RDEU Rood is 1,4 l.

Met SMEG DCF02RDEU Rood kun je 10 zetten per keer.

SMEG DCF02RDEU Rood is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof, Metaal. Daarnaast is het Glanzend afgewerkt.