Elektrische producten

SMEG ECF01CREU Créme

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak SMEG ECF01CREU Créme onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van SMEG verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over SMEG ECF01CREU Créme.

Specificaties SMEG ECF01CREU Créme

Merk

SMEG

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

ESE-servings, Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van SMEG ECF01CREU Créme

Met de SMEG ECF01CREU Crème kun je de temperatuur van je espresso aanpassen naar jouw persoonlijke smaak. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat de koffie niet verbrandt en dat het aroma van de koffiebonen behouden blijft. Je kunt de filterhouder vullen met versgemalen koffie of koffiepads gebruiken wanneer je haast hebt. Bovenop de espressomachine bevindt zich een warmhoudplaatje, waarmee je je kopjes kunt voorverwarmen zodat je kopje koffie langer warm blijft. Om je espresso nog specialer te maken, kun je gebruik maken van de stoompijp om melk op te schuimen voor een heerlijke dikke laag melkschuim. En het handige is dat je een melding krijgt wanneer het tijd is om de machine te ontkalken. Hierdoor hoef je dit niet zelf bij te houden. Het is echter belangrijk om te vermelden dat het leren zetten van smaakvolle koffie met een pistonmachine tijd en geduld kost. Dit vergt meer moeite dan bij een volautomatische espressomachine. Maar met wat oefening kun je uiteindelijk genieten van de perfecte espresso, precies zoals jij hem lekker vindt.

Pluspunten
  • Met de instelbare watertemperatuur pas je de warmte van een espresso aan naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. De schoonmaakindicator brandt automatisch wanneer je de koffiemachine moet reinigen. Met de verstelbare watertemperatuur kun je de warmte van een espresso aanpassen naar jouw smaak. Op de warmhoudplaat blijft je kop koffie langer warm. De schoonmaakindicator gaat automatisch branden wanneer je de koffiemachine moet reinigen.

Minpunten
  • Zonder een koffiemolen maal je zelf geen koffiebonen fijn, deze moet je apart kopen.

Veelgestelde vragen over SMEG ECF01CREU Créme

SMEG ECF01CREU Créme is een Pistonmachine.

SMEG ECF01CREU Créme is te gebruiken met ESE-servings, Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van SMEG ECF01CREU Créme is 1 l.

Met SMEG ECF01CREU Créme kun je 2 zetten per keer.

SMEG ECF01CREU Créme is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.