Elektrische producten

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van KitchenAid verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen.

Specificaties KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen

Merk

KitchenAid

Type koffiezetapparaat

Pistonmachine

Type koffievulling

Gemalen koffie

Inhoud waterreservoir

1,4 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Kunststof

Afwerking

Mat

Omschrijving van KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen

Met de KitchenAid 5KES6403EBM + Koffiemolen heb je alles wat je nodig hebt om direct van verse koffiebonen te genieten in je eigen huis. Deze set bestaat uit een prachtige mat zwarte pistonmachine en een bijpassende koffiemolen. Het stijlvolle design van beide apparaten maakt ze tot echte eyecatchers in jouw keuken. Met de pistonmachine zet je eenvoudig 1 of 2 shots espresso tegelijkertijd. Bij de machine worden een melkkan en een tamper meegeleverd, zodat je direct als een echte barista aan de slag kunt. De bijbehorende bonenmaler heeft maar liefst 70 verschillende standen om de koffiebonen precies naar jouw smaak te malen. Met de tamper druk je de gemalen koffie stevig aan in de filterdrager met een vlakke onderkant. De slimme temperatuursensoren in de pistonmachine zorgen ervoor dat de temperatuur constant blijft, wat resulteert in een heerlijke espresso met een smeuïge cremalaag. En als je zin hebt in een cappuccino, kun je zelf melk opschuimen met behulp van de stoompijp. Houd er wel rekening mee dat het enige tijd en geduld kost om te leren hoe je met een pistonmachine heerlijke koffie kunt zetten, dit vergt meer oefening dan bij een volautomatische espressomachine. Met de KitchenAid 5KES6403EBM + Koffiemolen creëer je een echte koffiebeleving thuis. Geniet van de heerlijke geur van versgemalen koffie en z.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde koffiemolen kan je koffiebonen in 70 verschillende standen malen. De filterhouder heeft een platte bodem, om de koffie gelijkmatig aan te drukken. Je verwarmt je kopjes op de warmhoudplaat zodat een espresso niet zo snel afkoelt.

Minpunten
  • Een espressomachine met een kunststof behuizing is niet zo duurzaam als een machine van metaal. De pistonmachine heeft geen scherm, waardoor de machine je niet begeleidt tijdens het zetten van koffie.

Veelgestelde vragen over KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen is een Pistonmachine.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen is te gebruiken met Gemalen koffie.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen is 1,4 l.

Met KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen kun je 2 zetten per keer.

KitchenAid 5KES6403EBM Mat Zwart + Koffiemolen is hoofdzakelijk gemaakt van Kunststof. Daarnaast is het Mat afgewerkt.