Elektrische producten

JURA E8 Moonlight Silver (EB)

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak JURA E8 Moonlight Silver (EB) onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Jura verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over JURA E8 Moonlight Silver (EB).

Specificaties JURA E8 Moonlight Silver (EB)

Merk

Jura

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Gemalen koffie, Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

1,9 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van JURA E8 Moonlight Silver (EB)

De JURA E8 Moonlight Silver (EB) biedt een breed scala aan koffiespecialiteiten. Met 13 voorgeprogrammeerde opties, variërend van een flat white, cortado tot een lungo barista, is er voor elk wat wils. Als je van sterke koffie houdt, kun je zelfs een extra shot espresso toevoegen. Na het zetten van je koffie, onthoudt de machine jouw favoriete recept. Een handige functie voor degenen die hun koffie altijd op dezelfde manier willen bereiden. Deze koffiemachine is uitgerust met een dubbele koffie-uitloop. De uitloop in het midden van de machine is speciaal ontworpen voor zwarte koffies, terwijl de uitloop aan de rechterkant perfect is voor melkspecialiteiten. Zo kun je jouw koffiecreaties gemakkelijk van elkaar gescheiden houden. Het apparaat is eenvoudig te bedienen via het kleurendisplay met 6 toetsen. Met een druk op de knop kun je genieten van jouw favoriete koffievariëteit. Om ervoor te zorgen dat de koffiebonen op de juiste manier worden gemalen, beschikt de JURA E8 Moonlight Silver (EB) over de Professional Aroma Grinder. Deze maalt de bonen fijn op een manier die alle koffiearoma's optimaal tot hun recht laat komen. Bovendien kun je rekenen op de betrouwbaarheid van een geautoriseerde JURA dealer, zoals Coolblue. Hierdoor ontvang je maar liefst 25 maanden garantie op jouw koffiezetapparaat. JURA staat garant voor kwal.

Pluspunten
  • Zet niet alleen een cappuccino of latte macchiato, maar ook een flat white en een lungo barista. Kies uit 13 koffiespecialiteiten waarvan je zelf de sterkte, hoeveelheid en temperatuur kunt aanpassen. Met het kleurendisplay bedien je de espressomachine eenvoudig dankzij een uitgebreid menu met keuzemogelijkheden.

Minpunten
  • Je zet geen twee melkspecialiteiten tegelijkertijd. Je bedient de koffiemachine niet via de app, hiervoor heb je de JURA Smart Connect nodig.

Veelgestelde vragen over JURA E8 Moonlight Silver (EB)

JURA E8 Moonlight Silver (EB) is een Volautomatische espressomachine.

JURA E8 Moonlight Silver (EB) is te gebruiken met Gemalen koffie, Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van JURA E8 Moonlight Silver (EB) is 1,9 l.

Met JURA E8 Moonlight Silver (EB) kun je 2 zetten per keer.

JURA E8 Moonlight Silver (EB) is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.