Elektrische producten

Krups Evidence EA8908 Zwart

5/5

De geur van vers gezette koffie in de ochtend. Zo begin jij de dag goed! Maak Krups Evidence EA8908 Zwart onderdeel van je ochtendritueel en neem je eerste heerlijke slokje koffie van de dag bij het ontbijt of wanneer je aan de dagplanning begint. Met de kwaliteit van Krups verzeker jij jezelf van een verfijnde en aromatische smaakbeleving. Lees hier alles wat je moet weten over Krups Evidence EA8908 Zwart.

Specificaties Krups Evidence EA8908 Zwart

Merk

Krups

Type koffiezetapparaat

Volautomatische espressomachine

Type koffievulling

Koffiebonen

Inhoud waterreservoir

2,3 l

Aantal kopjes per zetbeurt

2

Materiaal

Afwerking

Mat & glanzend

Omschrijving van Krups Evidence EA8908 Zwart

De Krups Evidence EA8908 Zwart is de perfecte koffiemachine voor de echte koffieliefhebber. Met maar liefst 15 voorgeprogrammeerde koffiespecialiteiten kun je genieten van een breed scala aan heerlijke koffiecreaties. Of je nu houdt van een sterke espresso of een romige cappuccino, met deze machine zet je het allemaal met gemak. Een unieke functie van deze koffiemachine is dat je zelfs twee kopjes koffie tegelijkertijd kunt zetten. Dit is ideaal wanneer je bezoek hebt en iedereen tegelijkertijd van een heerlijke kop koffie wilt voorzien. Met het grote waterreservoir van 2,3 liter kun je bovendien meerdere kopjes koffie achter elkaar zetten, zodat je in een mum van tijd iedereen kunt bedienen. Voor de liefhebbers van extra sterke koffie is er een handige extra shot-knop op het display. Hiermee voeg je eenvoudig een extra shot espresso toe aan je kopje koffie, voor een intense smaakervaring. En als je liever geniet van een romige melkspecialiteit, dan kun je gebruik maken van de melkslang. Hiermee krijg je vol melkschuim direct in je latte macchiato of cappuccino. En het beste van alles? Het melksysteem reinigt zichzelf automatisch, dus je hebt geen gedoe met schoonmaken achteraf. Met de Krups Evidence EA8908 Zwart haal je niet alleen een koffiemachine in huis die heerlijke koffie zet, maar ook een machine die gemak en gebruiksvriendelijkheid bied.

Pluspunten
  • Voeg met één druk op de knop een extra shot espresso toe voor een extra sterke kop koffie. Voeg met één druk op de knop een extra shot espresso toe voor een extra sterke kop koffie. Je zet niet alleen cappuccino of espresso, maar ook 2 latte macchiato's tegelijkertijd. Je zet niet alleen cappuccino of espresso, maar ook 2 latte macchiato's tegelijkertijd. Met een waterreservoir van 2,3 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen. Met een waterreservoir van 2,3 liter zet je veel kopjes koffie achter elkaar, zonder het reservoir bij te vullen.

Minpunten
  • Hij heeft geen warmhoudplaat om de kopjes vooraf op te warmen. Zonder koffiepoederhouder kun je niet gemakkelijk een kopje cafeïnevrije koffie zetten.

Veelgestelde vragen over Krups Evidence EA8908 Zwart

Krups Evidence EA8908 Zwart is een Volautomatische espressomachine.

Krups Evidence EA8908 Zwart is te gebruiken met Koffiebonen.

Hoe meer water je in het resservoir kunt doen, des te minder je hoeft bij te vullen. De inhoud van het waterreservoir van Krups Evidence EA8908 Zwart is 2,3 l.

Met Krups Evidence EA8908 Zwart kun je 2 zetten per keer.

Krups Evidence EA8908 Zwart is hoofdzakelijk gemaakt van . Daarnaast is het Mat & glanzend afgewerkt.